Mogelijkheden

In onze Gasterij kunnen wij uw een ruimte aanbieden die voor diverse doeleinden kan worden gebruikt. De ruimte is voorzien van keuken, douche en toilet, en beschikt over de nodige presentatiemiddelen. De ruimte wordt verwarmd door de vloerverwarming. En dankzij de 60 zonnepanelen op het dak, is deze ruimte volledig energieneutraal.

Afhankelijk van het doel van uw bijeenkomsten kunt u varieren met de opstelling in u-vorm (max. 20 personen), lange-tafelvorm (max. 18 personen) of theateropstelling (max. 25 personen). Voor staande bijeenkomsten kunnen wij maximaal 50 personen kwijt.

Arrangementen

Alles kan voor u verzorgt worden, denk bijvoorbeeld aan een lekker lunch of in de zomer een bbq. Ook kunnen wij u de mogelijkheid bieden om u vergadering of bijeenkomst te combineren met een activiteit. Wij kunnen, in samenwerking met meerdere partijen, verschillende activiteiten aanbieden, denk bijvoorbeeld aan bootcampen, een sessie paardencoaching op onze eigen locatie (door www.roosenfloor.nl) of met paard en wagen naar het bos.

Bent u benieuwd naar onze locatie en de mogelijkheden? Neem dan contact op met Ilse Rijnsaardt en maak een afspraak. De koffie staat altijd klaar!